Search our collections

Over Solomon Ian-Sangala

 

Solly Ian-Sangala is een digitale inhoudschepper. Hij is ook het meest bekend om zijn rol als oprichter en ex-CEO van de toonaangevende Bepoke-kledingleverancier van Londen, Attirex.

Na het uitvoeren van het bedrijf uit de leeftijd van 13 jaar, werkt samen met Renown Businesses, evenals gerangschikt in de top 100 meest krachtige ondernemers in het Verenigd Koninkrijk, soldelijk besloot dat het tijd was om in iets nieuws te wagen, waardoor de bedrijfswereld achterblijft en iets achterlaat dat vervulde zijn hapeligheid.

Met een passie voor mode van een jonge leeftijd en kennis voor de markt die hij in zijn werkjaren had verworven, besloot Solly Ian-Sangala zijn leven, stijl en reizen door verschillende platforms te documenteren Twitter, en Instagram waar hij grote volgels heeft opgedaan. Hij is ook een bijdrage voor de Huffington Postmet een bereik van 156 miljoen unieke maandelijkse kijkers.

Zijn hoofddoel is om boeiende digitale inhoud te creëren terwijl ze mensen altijd inspireren wat ze gelukkig maakt.

 

In de eigen woorden van Salomo:

Opgroeien met een ernstige stotter had zijn eerlijke deel van "nadelen". Ik denk dat een van de belangrijkste dingen in het leven perspectief is. Ik voel me als iemand met een nadeel of handicap of perfecte imperfectie zoals ik er naar verwees (in mijn TED-gesprek) is eigenlijk een voordeel. Wanneer er tegenspoed is, werk je nog harder die betere resultaten oplevert. Met mijn stotteren moest ik twee keer zo hard werken om te kalmeren en naar geluisterd te worden en dit hielp een algemene toon voor de rest van mijn werk.

Ik zal altijd aan het idee houden dat uitdagingen de beste manier zijn om te groeien. Het is belangrijk om uitdagingen te genieten, want zoals Will Smith ooit zei: "Alles wat je ooit in het leven wilde, is aan de andere kant van angst". De wet van attractie is een mantra die ik dagelijks leef, omdat het een hoogtepunt van positieve energie oplevert, produceert positieve resultaten enzovoort.

Als een maker van levensstijlinhoud. Bij het nemen van mijn foto's, kijk ik altijd naar verschillende hoeken die meestal niet zouden worden overwogen. Dit is wat me meestal helpt mijn verhalen te vertellen vanuit verschillende perspectieven, waardoor ik het publiek verder kan betrekken.

Uplat bent een merk dat ik heel sterk voel vanwege hun vermogen om de grenzen te blijven duwen om betere resultaten te bereiken. Ik ben altijd doodsbang geweest van het water dat denkt aan alle mogelijke excuses over waarom ik niet kon zwemmen, dus een van mijn hoogtepunten vorig jaar werd op een zwemgerecht gezonden met dank aan het merk. Upbeat is nu een van mijn favoriete drankjes als het daagt Mindset uit en heeft alle goede spullen die vanbinnen zijn ingepakt om de productiviteit te verhogen!